آیین نکوداشت استاد ارجمند سرکار خانم دکتر ماه بانو تاتا

مراسم "نکوداشت استاد پیشکسوت،دکتر ماه بانو تاتا" روز یک شنبه مورخ18/02/1401 ساعت 16_18 به صورت حضوری در آمفی تاتر ماهانی با همکاری بخش آمار و انجمن علمی دانشجویی آمار دانشگاه شهید باهنر کرمان در دانشکده برگزار گردید. در این مراسم اعضاء محترم هیات رئیسه و اعضاء هیات علمی دانشکده به همراه جمعی  از دانشجویان و خانواده های محترم اساتید پیشکسوت حضور داشتند. در ابتدای این مراسم بعد از پخش آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی، کلیپی به رسم یادبود از زنده یادان و بنیان گذاران دانشگاه باهنر کرمان پخش گردید. سپس جناب آقای دکتر علیرضا عرب پور رییس وقت بخش آمار دانشگاه شهید باهنر کرمان در شروع مراسم ، تقدیر و تشکر از حضور اساتید محترم پیشکسوت و دانشجویان به عمل آوردند.بعد از ایشان دکتر محمد علی یعقوبی رییس دانشکده ریاضی و کامپیوتر نیز نکاتی را در رابطه با دکتر تاتا و سالهای فعالیتشان بیان نمودند.در این مراسم ،جناب آقای دکتر غلامرضا محتشمی از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد،به صورت انلاین و تصویری به سخنرانی پرداختند.سپس دکتر ماشالله ماشین چی سخنانی در مورد فعالیت ها و تلاش های دکتر ماه بانو تاتا بیان کردند. وی در ادامه بیانات خود به ارائه توضیحات مختصری از رشته آمار پرداختند. در ادامه مراسم، سرکار خانم دکتر ماه بانو تاتا نقطه نظرات خود را بیان نمودند و سپس از طرف کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران،انجمن علمی دانشجویی آمار، دانشکده و همکاران هدایای نفیس و لوح تقدیر به دکترماه بانو تاتا اهدا گردید . در‌ انتها با پذیرایی از میهمانان و حضار مراسم را به پایان رساندن.